Hakkari’nin Şemdinli Kaymakamı Cengiz Erdem, Emniyet Genel Müdürlüğü’nden gelen yetkililerle birlikte patlamada hayatını kaybeden 11 yaşındaki çocuğun ailesine taziye ziyaretinde bulunurdu.

Şemdinli ilçesinde polis aracının geçişi sırasında bomba yüklü aracın patlatılması sonucu meydana gelen olayda 11 yaşındaki Faris Demircan hayatını kaybetmiş, 18 kişi de yaralanmıştı. Bugün de Kaymakam Cengiz Erdem, Emniyet Genel Müdürlüğü’nden gelen yetkililerle birlikte Ulu Cami’de taziyeleri kabul eden Demircan ailesini ziyaret etti.

Burada Özel Harekat polisi tarafından Yasin-i Şerif ve dualar okundu. Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu ve Hakkari Emniyet Müdürü Tufan Ergüner’in taziye ve başsağlığı mesajlarını da ileten heyet, daha sonra bombanın patladığı alanın yakınlarında kurulan taziye çadırına geçtiler. Burada da aile fertlerine başsağlığı dileklerini ileten heyet, ardından buradan ayrıldı.

Yapılan saldırıda hayatını kaybeden 11 yaşındaki Faris Demircan'ın ailesi ise, akan kanın durdurulması için yetkililerin duyarlı olmasını istedi.