Belediyesi AK Parti'li olan Büyükçiftlik Beldesi'nde bir düğüne katılan Demirtaş, beldeden ayrılmadan önce AK Parti'li Belediye Başkanı Rüştü Zeydan ile belediye önünde kısa süreli sohbet etti.

Hakkari merkez ve ilçelerinde 4 gün boyunca çeşitli programlara katılan Demirtş dün akşam saatlerinde Hakkari'den ayrıldı. Demirtaş, Yüksekova İlçesi'nden ayrılmadan önce de ilçeye 15 kilometre uzaklıkta bulunan Büyükçiftlik Beldesi'ne geçerek burada Zehra-Ümit Sınmas'ın düğüne katıldı. Düğüne gelen Demirtaş'ı kapada AK Partili Hakkari eski Milletvekili Mustafa Zeydan'ın oğlu Abdullah Zeydan karşıladı.

Çifte mutluluklar dileyen Demirtaş bir süre burada oturduktan sonra da ayrıldı.Demirtaş aracına binip beldeden ayrılırken, Yüksekova'nın tek AK Parti'li belediyesi olan Büyükçiftlik Beldesi Belediyesi önünde de AK Partili Belediye Başkanı Rüştü Zeydan ile karşılaştı. Yol üzerinde bulunan belediye binasının önünde Demirtaş'ı karşılayan Zeydan, Demirtaş'la bir süre sahbet etti. Demirtaş, ardındn da beldeden ayrıldı.