Beşiktaş ile Bursaspor 11. hafta mücadelesinde futbolseverlere İnönü Stadyumu'ndaki maçta müthiş bir 90 dakika yaşattı. Karşılaşma 3-3 beraberlikle sonuçlandı. Maçın ardından NTV'de yayınlanana %100 Futbol programında yorumcu Rıdvan Dilmen şu sözleri söyledi;

"Biz bile maç bitmesin diye dua ettik. Bıraktım yani editöre sen eklersin artık dedim. Haftaya Beşiktaş ile Bursaspor'un oynayacakları maçları çok merak ediyorum. İki takım da inanılmaz efor sarfetti. Bugün bir kaleci, bir de yardımcı hakem olmak istemezsin.

BEŞİKTAŞ'A MIKE TYSON BENZETMESİ

Bursaspor oyunu ilk yarı kopartabilirdi. Devrede acayip bir şey oldu. Mike Tyson başlardı ya. Bir dakikada işi bitirirdi. İnanılmaz bir tempo ile başladı Beşiktaş. İki takıma da teşekkür edelim, müthiş bir keyif verdi.

LİG TV'YE ELEŞTİRİ

Bence Beşiktaş'ın attığı gollerden bir tanesi ofsayttı ama bunu yakalamak çok zor. Bugünkü görüntüye yayıncı kuruluş bir baksınlar iki görüntüyü kaçırdık, kart pozisyonlarını kaçırdık, gol iptali var bunu kaçırdık. Bunu bir Musa ağabeyi Şansal ağabeyler bir uyarsınlar, sıkıntı vardı. Ciddi anlamda sıkıntılar var, böyle olmaz.

VELİ KAVLAK SARI KART BEKLERKEN FIRAT AYDINUS PENALTI VERDİ

Markus Merk Pazar alsın bu maçı bir saat boyunca tartışsın. Hem keyif yapsınlar, biz de keyif yaparız. Sana 10 tane pozisyon söylerim tartışmalı. Penaltı, Veli Kavlak kendine sarı beklerken Fırat Aydınus penaltı vardı. Bursaspor'un 2.golü de tartışmalı.

Penaltı inandırıcı gelmedi değil, penaltı değildi. Veli'nin sol veya sağ ayağı ters ayağına çarptı. Önce Fırat Aydınus kaleci yaptı zannetti. Sonra "acaba" dedi. İhale savunmacıya kaldı. Veli orada "eyvah sarı kart yedim" dedi. Hakem ona giderken karar değiştirdi."