Dursunbey ilçesine bağlı Çanakçı köyünde ikamet eden Cemali Dağlı, yanına 5 yaşındaki kızı Feyza Nur ile bir yakınını daha alarak Yassıören köyündeki tarlalarına gitti. Tarlada ilerlerken traktör çukura düştü. Yakını olan kadının kucağında bulunan minik Feyza Nur Dağlı sarsıntının etkisiyle traktörden yere düştü. Bu anda direksiyon hakimiyetini kaybeden baba Cemali Dağlı'nın kullandığı traktör hareket ederek çocuğun üzerinden geçti. Boynunun üzerinden geçen traktörün ezdiği Feyza Nur olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza ile çocuğunun ölümüne sebep olan baba büyük şok yaşadı. Olay yerine 112 ve jandarma sevk edildi. Olay yerinden bir araçla hemen yola çıkarılan küçük kızı Sakız köyünde 112 acil ekibi ambulansa alarak Dursunbey Devlet Hastanesi'ne götürdü. Minik Feyza'nın ölüm haberi hastanede bekleyen anne Vade Dağlı’ya söylenemedi. Doktorlar acı haberi anneye söylediğinde yürek dağlayan feryatlar yükseldi. Kızının öldüğüne inanmak istemeyen anne minik Feyza Nur'u görmek için büyük çaba harcadı. Doktorların kontrolünde çocuğu gösterilen anne sinir krizi geçirip bayıldı. Şok geçiren baba ise yerinden kalkamazken ailenin yakınları feryat içindeki anne ve babayı teskin etmeye çalıştı. Traktörün altında kalarak ölen Feyza Nur'un kardeşi Beyza da olup bitenden habersiz göz yaşlarına boğuldu. Anne Vade Dağlı hayattaki tek çocuğu olan Beyza'yı bağrına basarak dakikalarca göz yaşı döktü.

EN ACI BABALAR GÜNÜ

Hastaneye gelen Dursunbey Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Deniz, çocuğun cenazesini otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, acılı anne ve baba doktor kontrolüne alındı. Dursunbey ilçesindeki bu kaza ile ilgili yaşanan tarifsiz acı herkesi üzüntüye boğdu. Bu arada, yarın kutlanacak olan Babalar Günü öncesinde meydana gelen traktör kazasının şüphelisi olarak jandarmanın gözaltına aldığı baba Cemali Dağlı, savcılık talimatıyla ifadesinin ardından salıverildi.