Edinilen bilgiye göre; 11 yıldır Fatmagül Y. (48) isimli bayan ile nikahsız olarak birlikte yaşayan Gültekin İ. (40), 10 yıl önce Göcek’e yerleşerek kahvehane ve ganyan bayi işletmeye başladı. Bir süre sonra Fatmagül Y. ve Gültekin İ. sık sık tartışmaya başladı. Karakola kadar yansıyan sorunlar yaşayan Gültekin İ.ve Fatmagül Y. son olarak 1 gün önce büyük bir tartışma yaşadı. Göcek jandarma Karakolu’nda barışan çift evlerine döndü. Gece saat 03.00 sıralarında yine tartışmaya başlayan ikilinin seslerini duyan komşuları her zamanki gibi tartışıyorlar sanarak olaya müdahale etmedi.

Sabah işletmeciliğini yaptığı kahvehaneye gitmeyen Gültekin İ’yi merak eden arkadaşları evine gitti. Evin her tarafının sıkı sıkı kapalı olduğunu gören Gültekin İ’nin arkadaşları, şüphelenerek durumu jandarmaya bildirdi. Kapıyı kırarak içeri giren jandarma ekipleri, Gültekin İ’nin cansız bedeni ile karşılaştı. Üç yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edilen Gültekin İ’nin katil zanlısı olarak Fatmagül Y. aranmaya başladı.

Fethiye Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan ilk otopsiden sonra Gültekin İ’nin cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.