Şanlıurfa’da, bir giyim mağazasında bayram alışverişini yapmaya giden kadınlar ile mağazanın kadın tezgahtarlar arasında kavga çıktı. Birbirlerinin saçına yapışan kadınların kavgası işyerinden sokağa taşması üzerine erkekler müdahale etmeye çalıştı ancak başarılı olamayınca polis ekipleri çağrıldı.

Olay; akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan bir giyim mağazasında meydana geldi.

İddiaya göre, bayram alışverişini yapmaya gelen ve henüz isimleri öğrenilmeyen 3 kadın müşteri ile mağaza tezgahtarları arasında henüz nedeni öğrenilmeyen bir sebepten dolayı bir tartışma çıktı.


Kısa sürede tartışmanın büyümesi üzerine kadınlar, dakikalarca süren bir kavgaya tutuştu. Birbirlerinin saçına yapışan kadınlar bir yandan tartışıp bir yandan da küfürler savurdu. Sokağa taşan kadınların kavgasını şaşkınlık içerisinde izleyen bazı erkekler ise kavgaya müdahale etmeye çalıştı ancak başarılı olamayınca onlar da polis ekiplerine ihbarda bulundu.

Saç saça baş başa kavga eden kadınlar da birisi öfkesini alamayınca eline geçirdiği bir taşı işyerinin camına atarak maddi hasara uğrattı. Kısa sürede ihbar üzerine olay yerine gelen polis ise kavgaya karışan kadın tarafları ayırarak polis merkezine götürdü. Güçlükle birbirinden ayrılan kadınlardan geriye tutam tutam koparılmış saç telleri kaldı. Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.