AYDIN’ın Nazilli İlçesi’nde, ayrı yaşadığı eşi 20 yaşındaki Esra G.’yi bıçakla yaraladığı gerekçesiyle polis tarafından gözaltına alınan 27 yaşındaki Neşet G. tutuklandı. Neşet G. ifadesinde olayı, Facebook’taki sayfasına gönderilen ’Esra ile ayrılman benim işime yaradı’ mesajı yüzünden gerçekleştirdiğini söyledi.
Belediyede çalışan Neşet.G., bir yıl önce ikinci evlliğini yaptığı Esra G. ile üç ay önce ayrıldı. Ayrılmalarından bir süre sonra Esra G., iddiaya göre iki parmağına ’E.Ö.’ yazılı dövme yaptırdı. Neşet G., bu yüzden Esra G. ile kavga etti. Bunun üzerine Esra G., boşanma davası açıp, şikayetçi oldu ve Neşet G.’ye bir ay uzaklaştırma cezası verildi. 

Facebook sayfasına önceki gün Serdar K. adlı kullanıcı tarafından gönderilen ’Esra ile ayrılman benim işime yaradı’ diye başlayıp, eşiyle cinsel birliktelik yaşadığı mesajı üzerine Neşet G. çılgına döndü. Ertesi gün mesajı mesai arkadaşlarına gösteren Neşet G., konuşmak için eşinin çalıştığı halı yıkama firmasına gitti.

Tartışma sırasında Neşet G., eşi Esra G.’yi dört bıçak darbesiyle yaralayıp kaçtı. Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Esra G.’nin sağlık durumu ciddiyetini korurken, olaydan dört saat sonra polise teslim olan Neşet G., sevk edildiği adliyede tutuklandı.