Bartın'da pide ve restoran işletmeciliği yapan Ayhan Bayraktar, yanında çalışan işçilerin cep telefonundan sosyal paylaşım sitelerine girmesine sinirlenince cep telefonu olmayan eleman aramaya başladı.
İş yerine gelen müşterilerin ve kendisinin cep telefonu kullanan elemanlar nedeniyle sıkıntı yaşadığını belirten Bayraktar, "Önceden cep telefonu mu vardı? Herkesin elinde cep telefonu var. Elemanlar cep telefonu ile sosyal paylaşım sitelerine giriyor. Hem vakit kaybı oluyor hem de müşterilere iyi hizmet sunamıyoruz.

Müşteri kendisiyle ilgilenilmediğinde tepki veriyor. Ben de bu duruma son vermek için cep telefonu olmayan eleman aramaya başladım. Böyle bir eleman bulma şansımın yüzde 30 olduğunu söylüyorlar ama ben bulacağım" dedi.


Bayraktar'a destek veren müşteriler de, "Ayhan Bey'in dediği gibi önceden cep telefonu yoktu. En iyisini yapmış. İnşallah cep telefonu olmayan elaman bulur" diye konuştu. Pide ve restoran işletmecisi Ayhan Bayraktar, "Cep telefonu olmayacak. Facebook'a girme zorunluluğu olmayacak" yazılı ilanı iş yerinin camlarına ve yakında bulunan aydınlatma direklerine astı