Talihsiz olay akşam saat 20.00 sıralarında Okmeydanı Keçecipiri Mahallesi Stat Sokak üzerinde bulunan Okmeydanı Fetih Spor Kulübü Ahmet Turan Tesisleri’nde meydana geldi. Özel bir temizlik şirketinde departman şefi olarak görev yapan Sağır (406), akşam arkadaşları ile halı saha maçı yapmaya başladı. Maç sırasında fenalaşan evli ve 3 çocuk babası Sağır, bir anda saha ortasında fenalaşarak yere yığıldı.

Kalp krizi geçiren Cemal Sağır’a ilk müdahaleyi halı sahanın sağlık ekibi yaptı. Daha sonra olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kalp krizi geçirdiği saptanan Sağır’a saha ortasında yaklaşık 1 saat alp masajı yaparak hayata döndürmeye çalıştı. Polis ekipleri de sahaya girerek sık sık olay hakkında bilgi alırken, kalp masajının ardından sedye ile sahadan çıkartılarak ambulansa taşınan Sağır’ın, sevk edildiği Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giderken yolda yaşamını yitirdiği belirtildi.

Ramazan Kocaman isimli bir görgü tanığı, kalp krizi geçiren Sağır’ın maçtan 1 saat önce tesislere gelerek sahaya girmek istediğini, ancak tesis görevlilerinin sıranın başka takımda olduğunu Grekçe göstererek buna müsaade etmediğini belirtti. Kocaman, “Umarım hayata döndürürüler. Çok zor bir durum” diye görüş belirtti. Diğer yandan yaşamını yitiren Sağır’ın yakınlarına ölüm haberi verilemedi.