Hasan Yener, Meireles konusunda Fenerbahçe'yi eleştirirken, Beşiktaş'ın Nouma'yı yolladığı gibi Fenerbahçe'nin de Meireles'i yollaması gerektiğini söyledi.

BEŞİKTAŞ DİK DURDU NOUMA'YI YOLLADI, FENERBAHÇE DE YAPMALI
Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Hasan Yener şunları söyledi:
"Sayın başkan Şener, Meireles'in, hakem Halis Özkahya'ya yapmış olduğu çirkin hareketi vurgulamak adına bir açıklama yaptı. Gerçekten sahalarda bu tavırları kabul etmek mümkün değil. Meireles'in yaptıklarını Türk kamuoyuyla bağdaştırmak mümkün değil. Herkes çok çabuk unuttu. Yıllar önce Beşiktaş'ta Nouma'nın Fenerbahçe'ye attığı golden sonra, edep yerlerini tutarak yaptığı bir hareket vardı. Beşiktaş Kulübü o hareketin ardından çok dik durarak Nouma'nın sözleşmesini feshetti. Ben Fenerbahçe'den de aynı davranışı beklerim" dedi.

BURAK BİZDEN AVRUPA'YA GİTMEK İÇİN İZİN ALDI
Burak Yılmaz'a gösterilen tepkileri değerlendiren Hasan Yener, "Umut Bulut alkışlandı. Umut, karşılık konuşarak Avurapa'ya gitti. Burak da bir yabancı takım formasıyla Avni Aker'e gelseydi, alkışlanırdı. Burak'ın dediklerinin bir kısmına katılıyorum. Burak'ın gidişinde sorun oldu. Burak bizden Avrupa'ya gitmek için izin aldı. Sonra Galatasaray'a gidince tepki oldu. Bence maçın genelinde futbolcu arkadaşlar birbirlerine çok saygılı davrandılar. Ama sahaya atılan yabancı maddeleri tasvip etmiyoruz. Tepki olsun; ama küfür olmasın. Tepki, tezahürat ya da ıslıkla olmalı" dedi.

İKİNCİ YARI DAHA İYİ OLACAĞIZ
"İkinci yarıda çok daha iyi bir Trabzonspor, zevk veren, güven veren bir Trabzonspor izletmek istiyoruz. Ama taraftarımızın desteği şart. Bunun yanında futbolda vereceğimiz mesaj şu; temiz futbol, fair play, rakibe ve hakeme saygı bu konuda herkesin sorumluluğu var. Herkes sorumluluğunun bilincinde olsun" dedi.