Kuzpınar, 3.5 yıl önce Sarıyer'e hizmet etme aşkıyla yola çıktıklarını belirterek, ''Ancak CHP olarak ne verdiğimiz vaatleri yerine getirdik, ne de belediyede ilçeye hizmet aşkı kaldı'' dedi.

Sarıyer halkına verdikleri sözleri tutamadıklarını söyleyen Kuzpınar, ''Ancak, Eczacıbaşı grubunun Zekeriyaköy'deki imar problemini çözerek onlara rant sağlandı. Yine Tansu Çiller'in Kilyos'taki imar sorununu çözerek ona da rant sağlandı. Ve Maslak'ta yıllardır ruhsat alamayan Windowist Tower binası, Sarıyer halkının bildiği adıyla Kaçak Plaza'nın yasallaşması için belediye iki yıldır mücadele veriyor. Bunlar, Sarıyer Belediyesi'nin kafalarda soru işaretleri bırakan hizmetleri'' diye konuştu.

Kuzpınar, üç ayda tapuları vereceklerini vadederek yola çıktıklarını, ancak daha sonra gecekondu mahallelerinin dertlerinin unutulduğunu söyledi.

CHP grubu olarak birlik sağlayamadıklarını ifade eden Kuzpınar, ''Maalesef biz Sarıyer'imizin kendi değerleri dururken, gerek yönetim kadrosunda, gerekse müdürlüklerde çareyi Sarıyer dışarısında aradık. Sarıyer Belediyesi olarak topluma bütünsel bakacağımıza, hem kadrolaşma hem de hizmet noktasında toplumda ayrıştırmaya gidildi'' diye konuştu.

Kuzpınar, partisiyle fikirleri örtüşmediği için istifa ettiğini, ancak belediye meclis üyeliğinin sürdüğünü, gece gündüz demeden Sarıyerlilerin yanında olmaya devam edeceğini söyledi.