Bu sebeple Türkiye'de kişiler diş problemleriyle sık sık karşı karşıya kalıyorlar. Bu problemlerin çözümü için İzmir İmplant Diş Kliniği hizmetinizde. Alanında uzman hekimlerin ve diğer ekip üyelerinin iş birliği ile güvenilir bir ortamda sağlıklı dişlere kavuşmak mümkün. Koyulacak doğru tanı sonucunda farklı tedavi seçenekleri ile en uygun işlem uygulanmakta, diş hijyeni sağlanmakta v diş sağlığı korumaktadır.

Sunulan Hizmetler

İzmir İmplant Diş Klinik, uzman ekip üyeleri ve multidisipliner anlayışla birçok hizmeti sunmaya devam ediyor. 

Bu hizmetler:

  • İmplant diş tedavisi

  • Porselen diş tedavisi

  • Zirkonyum diş tedavisi

  • Diş beyazlatma

  • Protez diş tedavisi

  • Diş teli (ortodonti) tedavisi

  • Kanal tedavisi

  • Çocuk diş tedavisi

Bu hizmetler büyük özen, dikkat ve titizlikle uygulanmaya devam ediyor.

Implant Diş Tedavisi

İmplant günümüzde oldukça fazla kullanılan tedavi seçeneklerinden birisi haline geldi. Türkiye implant tedavisinde oldukça gelişmeye devam ediyor. Diş klinik bu gelişimin öncülerinden. Yapılan implant Türkiye ve dünyada tedavisi hem daha sağlam ve konforlu hem de doğal bir görünüm kazandırıyor. Daha çok tercih edilen implant türü ise vidalı implanttır ve bu işlem hasta tercihine göre genel veya lokal anestezi altında yapılır. Hasta memnuniyetini esas alan İzmir’deki İmplant Diş Klinik ile yeni ve sağlıklı bir dişe kavuşmak hayal değil.

Porselen Diş Tedavisi

Diş sağlığı kadar diş estetiği de bir o kadar önemli bir konu. İmplant Diş Klinikte gülüş tasarımı için uygulanan, özellikle estetik açıdan güzel bir görünüm veya çürümeler sonucu oluşan parçalı diş yapısının düzeltilmesi amaçlı porselen diş Türkiye ve dünyada yaygın olarak uygulanıyor. Porselen kron denilen uygulama ile de dişte kötü görünüme sahip olan eksikliklerin diş şeklinde materyallerle giderilmesi sağlanıyor. Bu uygulama sayesinde dişler doğal görünüm kazanmakla birlikte diş ömrü de uzamış oluyor.

Zirkonyum Diş Tedavisi

Zirkonyum hastalarda porselen diş tedavisinde yada köprü ve protezlerde gri alaşım yerine kullanılan beyaz bir alaşım türüdür. Türkiye zirkonyum diş tedavisi hakkında oldukça bilgisiz. İzmir diş polikliniğinde beyazlatılamayan dişlerde, ayrık diş veya çapraz dişlerde bu yöntem uygulanıyor. Üstelik gri alaşıma göre oldukça sağlıklı. İmplant Diş Klinikte uygulanan zirkonyum alerjisiz, doğal ve diş etiyle uyumludur.

Kanal Tedavisi

Kanal tedavisi özellikle iltihaplanmış ve hasar görmüş, artık normal fonksiyonlarını yerine getiremeyecek olan dişin sinir köklerinden temizlenerek onarılması işlemidir. İzmir kanal tedavisi açısından tercih edilen bir şehir. İmplant Diş Klinik ise bu işi layık ile yapan bir multidisipliner anlayış ile hizmet veren bir kurum. Verilen bu kanal tedavi hizmeti ile herkesin korku yaşadığı, tedirgin olduğu bu alanda hijyenik ve sağlıklı, diş estetiğinin bozulmadığı bir tedavi süreci geçmiş olacaktır.