Büyük şehir olarak turizm merkezlerine olan yakınlığı yanında; hem iş olanaklarının fazlalığı, çağdaş yaşam koşulları sağlayan kent yapısı bunda etkin oluyor. Özellikle İstanbul gibi daha büyük ve karmaşık kentten, İzmir’e yerleşmeyi düşünenleri taşınma korkusu sarıyor. Oysa, İstanbul izmir evden eve nakliyat konusunda da uzman desteği verebilecek nakliyat firmasına Egetur Nakliyat internet sitesi üzerinden dahi ulaşabilirler.

İstanb gibi dünyanın en önemetropel kentlerinden birinde hem Avrupa yakasında hem de Anadolu yakasında şubesi bulunan Egetur Nakliyat, İzmir şubesi ile de müşterilerinin her an ulaşabileceği noktada yer alıyor. Özellikle istanbul izmir parça eşya taşıma konusunda özel ekibiyle zarar görme riskini ortadan kaldırarak eşyalarınızın adrese ulaşmasını sağlıyor. Sizin için maddi yada manevi değeri olan her türlü eşyanız, en az sizin gösterdiğiniz özenle korunarak uygun fiyatlı biçimde İzmir adresine kısa süre içerisinde ulaştırılacaktır. Taşınma konusunda müşteri beklentilerini bilerek çalışma yürüten Egetur Nakliyat, Türkiye’nin farklı noktalarına da bu özenli çalışmayı güçlü filosunda yer alan araçlar ile yapabilmektedir.

Hem İstanbul hem İzmir şubeleri ile iki kent arasında taşınma yada eşya taşımalarını Egetur Nakliyat çalışmaları kolaylaştırmaktadır. Taşınmayı planlarken bütçe konusunda endişe duyanlar izmir istanbul ev taşıma fiyatları ile karşılaştıklarında mutlu olacaklar ve ekonomik biçimde uzman desteği ile taşınma keyfini Egetur Nakliyat ile yaşayacaklardır. Eşyalarınız vereceğiniz adresten alınırken, araçlara yüklenirken, yeni adreslerine ulaştırılırken, vereceğiniz adrese yerleştirilirken tam anlamı ile profesyonel bir hizmet seçeneğini size sunmaktadırlar. Taşınma aşamasında; daha az hizmeti, daha pahalı almak istemiyorsanız, sorunlarla dolu biçimde can sıkıcı sürprizlerle karşılaşmak istemiyorsanız, 444 9 069 çağrı merkezinden veya internet sitesi üzerinden Egetur Nakliyat ile iletişime geçebilirsiniz.