Otomobili sudan çıkarmak için üzerinde vinç bulunan bir salıkçı tekneden yardım istendi. Bölgeye gelen tekne, Sahil Güvenlik Komutanlığı, itfaiye ve deniz polisinin yardımıyla otomobili sudan çıkardı ve teknenin arka kısmına bağladı. Araçtaki ceset sıkıştığı için otomobil deniz yoluyla Sahil Güvenlik Komutanlığı’na götürülerek burada çıkartıldı.

Araçtan cesedi çıkarılan Taner Sağlam’ın Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali’nde komisyonculuk yapan ve geçen ağustos ayında iflas eden Sami Sağlam’ın oğlu olduğu öğrenildi.

Facebook'a son mesaj

Olay yerine gelen baba Sami Sağlam sinir krizi geçirerek gözyaşlarını tutamadı. Taner Sağlam’ın intihardan kısa süre önce sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfasına son mesajında, "Kadın dediğin ağırbaşlı olacak, iffetli olacak, atlamayacak öle her lafa. Muhatap olmayacak herkesle... Yeri geldinde bir adım geride durmasını bilecek. Bilecek ki sultan olsun. Erkeklerin muhabbetlerinde meze olmayacak. Kadın dediğin ya böyle olacak ya da hiç olmayacak..." yazdığı öğrenildi.