Özel Medline Hastanesi Acil servise ani kalp krizi ve kalp durması ile getirilen Fevziye Kutlu'ya koroner anjiyo yapıldı.

Bu süre içerisinde kalbi 15 defa duran hasta, gerçekleştirilen müdahaleler sayesinde hayata döndü.

Her seferinde kalbine şok yapılarak, kalbi çalıştırılan hasta, hayati risk olması nedeniyle acil olarak operasyona alındı. Ameliyathanede hastaya kalp masajı yapılarak, ameliyata başlandı. Yaşama şansı azalan hasta, yapılan koroner bypass ameliyatı ile hayata döndürüldü.

Gerçekleştirdiği başarılı operasyon ile Fevziye Kutlu'nun kalbinin tekrar atmasını sağlayan Özel Medline Eskişehir Hastanesi'nden Kalp Damar Cerrahisi Prof.Dr.Recep Aslan, "Hastamız kalp krizi teşhisiyle hastanemize getirildi. Aynı zamanda yıllardır akciğer hastalığı da (KOAH) mevcut olan hasta bu nedenle de tedavi edildi. 80 yaşında olan hasta acil koroner bypass ameliyatı ile yaşama döndürülerek, sağlığına kavuşmuş şekilde taburcu edildi. Bu kadar çok sayıda kalbi duran, kalp masajı ve şokla kalbi çalıştırılan ve ameliyat edilen hasta sayısı oldukça az görülmektedir. Bu da gösteriyor ki; hastalıkla mücadeleden kolay vazgeçmemek gereklidir. Başarı; geniş hastane imkânları, hızlı girişim, bilgili ve tecrübeli ekipte gizlidir" dedi.