Alınan bilgiye göre, ikinci eşi ve üvey ikiz çocuklarıyla birlikte Manavgat’ın Evrenseki beldesinde bir otelde tatil yapan Norveçli Mariann Nyguard (33) ve çocuğu Mina Gjarde'ye (11), yolun karşısına geçmeye çalışırken, A.D. yönetimindeki 07 LCM 44 plakalı kum yüklü kamyon çarptı. Mina kamyonun altında kalarak feci şekilde hayatını kaybederken, annesi ağır yaralandı.

Çocuğun cenazesi Manavgat Devlet Hastanesi morguna, yaralı anne ise Side Özel Anadolu Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Mariann Nyguard’ın beyninde ödem oluştuğu, kafatasında, belinde ve kalçasında kırıklar bulunduğu öğrenildi.

6 yaşındaki çocukları Leah Rygs ve Emma Rygs Eliass ve bir rahip ile birlikte hastaneye gelen baba Jaschim Rygs Eliass, telefonla Mina’nın öz babasını arayarak durumu bildirdi. Mina’nın cansız bedeni üvey babanın teşhisinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, bu kazanın ardından bölgede iki otomobilin karıştığı bir kaza daha meydana geldi. Kazada can kaybı ve yaralanma yaşanamadı.