4. Ağır Ceza Mahkemesi'nin 3 ay önceki duruşmasında "gebe olan kadına yönelik adam öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptıran 23 yaşındaki İ.A.'nın, halen cesedine ulaşılamayan küçük Gökhan'ın öldürülmesiyle alakalı tefrik edilen dosyasının görülmesine başlandı.

Duruşmada hazır edilen sanık herhangi bir şey söylemezken, mütalaasını veren savcı, küçük Gökhan'ın cesedinin yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadığını hatırlatarak zaman aşımı süresine kadar ceset bulunmadan bir karar verilmesinin mümkün olmadığının dikkate alınmasını ve şahsın "çocuğu öldürme" suçundan tahliyesine karar verilmesini istedi.Sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, duruşmayı erteledi.

Gürsu'da 2 yıl önce Kurban Bayramı arifesinde eski kiracısı Leyla Algan'ı boğarak öldürüp yanındaki 1.5 yaşındaki küçük Gökhan'ı canlı canlı dereye attığı iddia edilen sanık, 3 ay önceki duruşmada "hamile kadını öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmış, sanığın halen cesedine ulaşılamayan küçük Gökhan'ın ölümüyle alakalı dosyası ise tefrik edilmişti.