Merkez Seyhan İlçesi’ne bağlı Şakirpaşa Mahallesi’nde seyyar satıcılık yapan Ali A., 9 yıl önce, bir çocuk annesi 38 yaşındaki H.A. ile ikinci evliliğini yaptı. Çiftin bu evlilikten iki çocukları oldu. H.A., boşandığı ilk eşi bir yıl kadar önce başka kadınla evlenince, ondan olan kızı S.K.’yı yanına aldı. Ali A. yanlarında kalmaya başlayan üvey kızı S.K.’ya tecavüz etti. Ali A. ardından da, "Seni seviyorum. Annene bunları anlatma. Onu boşayıp seni alacağım" diye kandırdığı S.K. ile 2 yıl süreyle ilişkiyi sürdürdü.

Geçen 15 Mart’ta Ali A., eşi H.A.’nın gündüz komşuya gittiği sırada üvey kızı S.K. ile yine cinsel ilişkiye girdi. Akşam da yatak odasından gelen sesler üzerine üvey babasının annesi H.A. ile cinsel ilişkiye girdiğini fark eden S.K. ;öfkeyle odaya girip Ali A.’ya, "Hani beni alacaktın, yalan söylüyorsun" diye tepki gösterdi, sonra da olanları annesine anlattı. Eşinin kızıyla ilişkisi olduğunu öğrenince şoke olan H.A., polise giderek eşi Ali A.’dan şikayetçi oldu.

Sosyal hizmet uzmanı nezaretinde ifade veren S.K., "Annemle, Ali A.’nın evinde yaşamaya başladıktan sonra beni eliyle taciz etmeye başladı. Küçük olduğum için ilk başlarda bunu oyun olarak görüyordum. 2 yıl önce annem evde yokken bana zorla sahip oldu. Sonra da ’Seni seviyorum, anneni boşayıp seni alacağım’ dedi. Bunun üzerine birlikte olmaya başladık. Bir yıldan beri beni oyalıyordu. Benimle ilişkiye girdiği günün akşamı annemle de yattığını anlayınca dayanamadım" dedi.

Gözaltına alınan Ali A., sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklanırken üvey kızı ile ilişkiye girdiğini kabul etti. S.K. ise Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı yurda yerleştirildi.

Soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet savcısı, olayla ilgili iddianame hazırladı. Adana 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edilen iddianamede, sanık Ali A. hakkında ’Çocuğun birden fazla cinsel istismarı’ suçundan 18 yıla kadar hapis cezası istendi.

Sanığın yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.