Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Kumbağ Beldesi’nde meydana geldi. Şarköy ilçesine bağlı Beyoğlu köyünde ailesinin yanında ikamet eden 7’nci sınıf öğrencisi Doğan Yörük, gezmek için şehir merkezinde bulunan dayısının yanına geldi. Yörük, dayısının evinden ayrılarak kimseye haber vermeden sabah saatlerinde merkeze bağlı Kumbağ beldesine denize girmek için gitti. Yüzme bilmeyen Yörük, tek başına açıldığı denize boğuldu. Yörük’ün cansın bedeni doğulduktan bir saat sonra sahile vurdu. Vatandaşlar tarafından denizden çıkarılan Yörük’ün boğularak öldüğü anlaşıldı.

DENİZE GİRMEYE DEVAM ETTİLER

Jandarma ekipleri ceset etrafını güvenlik şeridi ile kapattı. Vatandaşların Yörük’ün cesedinin yanında hala denize girmeye devam ettiği görüldü. Yörük’ün cesedi cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Jandarma ekipleri kimliği olmadığı için ismi bilinmeyen Yörük’ün ailesini aramaya başladı.

KAYIP İLANI VERMEYE GİTTİLER ACI HABERLE YIKILDILAR

Çocuklarının akşam eve dönmemesi üzerine baba Kadir ve anne Sevgi Yörük Şarköy İlçe Jandarma’ya kayıp ilanı vermeye gitti. Anne ve baba jandarmada aldıkları acı haberle yıkıldı.
Yörük’ün cesedi otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.