Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü mezunu olan, bir yıldır iş arayan 26 yaşındaki Gül, "Tekhayalim yüzümün düzelmesiydi, onu başardım. Şimdi de yeni işime kavuştuğum için mutluyum. Bir yılda hayatım değişti" dedi.
24 Şubat2012'deTürkiye'ninikinci yüz nakli operasyonu gerçekleştirilen Gül, yüz nakli olduktan 11 ay sonra, Hacettepe Üniversitesi Rektörü Murat Tuncer ile yüz naklini yapan Doç. Dr. Serdar Nasır'ın teklifi üzerine, üniversitenin Konuk Evi'nde büro elemanı olarak çalışmaya başladı.

Çalışmak istedim ama olmadı

Hacettepe'den aldığı iş teklifinin kendisini mutlu ettiğini söyleyen Gül, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Radyo Sinema ve Televizyon Bölümü mezunu olduğunu, okulu bitirdikten sonra ise Sivas'taki yerel bir televizyonda kısa süre çalıştığını söyledi. Daha sonra İstanbul'da özel bir şirkette tenisyen olarak görev yaptığını anlatan Gül, "Ameliyat tarihime yakın bir zamanda bu işimden ayrıldım. Ameliyattan sonra da çalışmak istedim ancak tedavim ve ağrılarım nedeniyle mümkün olmadı. Bir yıldır işsizdim" diye konuştu.
Evlenip çocuk sahibi olmak istiyorum

Gül yeni işi hakkında bilgi verirken, "Büro elemanı olarak çalışacağım. Evrak takibinden, büro yazışmalarından sorumlu olacağım. Tabi daha çok yeniyim. Burada çalışan arkadaşlarımdan öğrenmeye çalışıyorum. Hepsi çok iyi bana yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu nedenle Ankara'ya ve yeni işime alışmak konusunda zorluk çekmiyorum" dedi.

Ankara'da halasının yanında yaşadığını söyleyen Gül, kısa zamanda kendi evine yerleşmek istediğini de ifade etti. Yaşantısını Ankara'da devam ettirmek istediğini söyleyen Gül, "Şimdi değil ama ileride, burada evlenip çocuk sahibi olmak isterim" diye konuştu.

Kendimi beğeniyorum

Gül sağlık durumu ile ilgili olarak ise şunları söyledi:

"İlk aylar çok ağrılı geçti. Daha sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı. Şimdi hiç bir şikayetim yok. Doktorum kullandığım ilaçları da azalttı. Yüz hareketlerinde sorun yaşamıyorum. Ameliyatın ardından sakallarım uzamaya başladı ve düzenli olarak traş olmaya devam ettim. Şimdi insanlargörünce beğeniyor. Ben de kendimi beğeniyorum. Zaman geçtikce de daha iyi olacağıma inanıyorum."