İnşaat işçisi Ali Keskin, bu sabah saat 05.00 sıralarında, kızı 15 yaşındaki Gonca Keskin’in evden çıktığını farkedip, takip etti. Cumhuriyet Mahallesi 1036 Sokak Numara 11’deki bir yufkacıya giren Gonca, iddiaya göre erkek arkadaşı Hanifi Sarıoğlu ile buluştu. Kızının bir erkekle buluştuğunu gören Keskin, Hanifi Sarıoğlu ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine üzerine Keskin ile Sarıoğlu kavgaya tutuştu. Kavga sırasında belinden ruhsatsız tabancasını çıkaran Keskin, iddiaya göre tabancanın ateş alması sonucu göğsünden vurularak yere yığıldı. Keskin, kızının da gözü önünde olay yerinde yaşamını yitirdi.

KIZ VE GENÇ GÖZALTINA ALINDI

Polis, olayın ardından Sarıoğlu ile kızı gözaltına aldı. Keskin’in, olay yerinde bulunan el yapımı 9 milimetrelik tabancasına da incelenmek üzere el konuldu. İlk belirlemelere göre arbede sırasında kendini vurduğu belirtilen Keskin’in cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Acı haberi alarak olay yerine gelen Keskin’in yakınları, yaşanan olayın ardından satış yapmaya devam eden yufkacı dükanının camlarını taş atarak kırdı.

Gözaltına alınan kız ve erkek arkadaşının polisteki sorgularının sürdüğü, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.