Ankara'da Hasköy'de kasaptan kaçan bir boğa, Altındağ'da bir kahvehaneye girdi. Boğanın kahvehaneye girmesiyle birlikte içerideki müşteriler panikle kendilerini dışarı zor attı. İçeride mahsur kalan iki kişi, görevlilerden yardım istedi.

Ankara Hasköy'de, kasaptan kaçan boğa, kilometrelerce süren takibin ardından Altındağ Çalışkanlar sokakta bulunan bir kahvehanenin önünde köşeye sıkıştırıldı. Altındağ İnşaatçılar Yardımlaşma Dernek ve Lokali'nin bulunduğu kahvehanenin içindeki müşteriler, boğayı görmeleri ile birlikte aniden kapıları kapattı. Boğanın sahibi ile birlikte olay yerine gelen kasap ve yardımcıları, boğayı yakalamak için yoğun çaba sarf etti. Kahvehanenin içindeki müşterilerden bazıları, boğayı yakalamak için kapıyı açtı. Kapının açıldığını fark eden boğa aniden kahvehanenin içine daldı. Boğanın içeri girmesi ile birlikte kahvehane içinde arbede yaşandı. Vatandaşlar, kendilerini kahvehaden dışarı atmayı başardı. Boğadan kaçamayan iki kişi kahvehanede mahsur kaldı. İçerideki vatandaşlar, "Tansiyonum düştü, Allah rızası için bu boğayı yakalayın." diye sitem etti.

Boğanın sahibi Eyüp Özdemir, Altındağ Belediyesi'ne 150 lira kurban kesim parası verdiklerini, ancak kasabın kurbanlık hayvanlarını kesmeden kaçtığını iddia etti. Altındağ Belediyesi boğa yakalama timini cep telefonu ile defalarca aradığını vurgulayan Özdemir, "Belediye ekiplerini saat 4'te aradım. Bana mesaimiz bitti diye cevap verdiler." diye konuştu.