İstanbul’da kocasının ölümünden sonra lüks villasında yalnız yaşayan 72 yaşındaki Fatma S., 3 yıl önce hırsızların hedefi oldu. Yaşlı kadının Niko isimli 3 bin TL değerindeki papağanını çalan hırsızlar kayıplara karıştı.

Fatma S. çok sevdiği papağanın bulunması için gazetelere ilan verdi. İlanı görüp yaşlı kadınla irtibata geçen Durmuş B. (30) kendisini hayvan dedektifi olarak tanıtarak papağanı bulabileceğini söyledi. Bir süre sonra yaşlı kadını tekrar arayan Durmuş B. papağanın izine rastladığını söyleyerek Fatma S.’den 500 TL para aldı. Yaşlı kadının güvenini kazanmak için defalarca evine ziyarete giden hatta ailesini de götüren Durmuş B., bir süre sonra papağanı bulduğunu ancak 6 bin TL para gerektiğini söyledi. Dolandırıldığını anlayan Fatma S., Durmuş B.’yi kovdu.

HABERE KONU VİDEOYU İZLEMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN

Yaşlı kadına öfkelenen Durmuş B., geçtiğimiz hafta tekrar yaşlı kadının evine geldi. Fatma S.’nin kapıyı açmasıyla aniden içeri giren Durmuş B., bıçağını çıkartarak yaşlı kadını ölümle tehdit etti. Yaşlı kadını tartaklayıp villanın bir odasına kapatan Durmuş B., evin altını üstüne getirdi. Tüm aramalarına rağmen nakit para bulamayan Durmuş B., yaşlı kadını kilitlediği odadan çıkartarak üst kata götürdü. Yaşlı kadındançantasını alan Durmuş B., yaklaşık 5 bin TL’yi aldı. Bu sırada Fatma S., alarm kumandasını alarak imdat butonuna bastı. Yaşlı kadını tehdit eden saldırgan ise hemen evden ayrıldı.

Lüks villadaki gasp dehşeti, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde saldırgan Durmuş B. evdeki güvenlik kamerasından habersiz ortalığı talan ediyor. Durmuş B. yaşlı kadını tehdit ediyor ve eline geçirdiği eldivenle odalarda para arıyor. Bu sırada Fatma S. komodinin üzerinde bulunan alarm kumandasını alıyor ve imdat butonuna basıyor. Yaşlı kadının çantasını alan zanlı Fatma B.’ye ait yaklaşık 5 bin TL’yi alıyor. Zanlı tuvalete kapattığı yaşlı kadını tartaklıyor. Olaydan sonra panik butonunun ihbarıyla çok sayıda polis villaya gidiyor.Güvenlik kamerası kayıtlarına el koyan polis zanlı Durmuş B.’yi yakaladı. Durmuş B., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.