Akdeniz’in Ege kıyılarına açılan kapısı: Marmaris! Yılın dört mevsimi eğlenceyi ağırlayan sokaklarıyla mevsim renklerini yakalamak isteyen gezginlere harika manzaralar sunuyor. Lüks, konforlu ve ayrıcalıklı Marmaris Otelleri’nde konaklayan misafirlerini, sırt çantalı seyahatseverleri, çocuklu aileleri ve hatta her keseye uygun pansiyonlarda konaklayan misafirlerini kolaylıkla bağrına basıyor.

Yaz sezonu uzun süren güneydeki tatil beldelerimizden biri olan Marmaris’te, nisan - kasım  ayları arasındaki dönemde rahatlıkla denize girilebilir ve gönlünüzce tatil yapabilirsiniz. Odamax.com’dan Marmaris Otelleri’ni inceleyerek yerinizi ayırttıktan sonra, Marmaris’te yüzülecek koyları, fotoğraflanacak tarihi yapıları ve antik kentleri görmeden Marmaris tatilinizi bitirmeyin.

Marmaris Kalesi’ne Doğru Yürüyüşe Çıkın

Kemeraltı Mahallesi’nde yer alan Marmaris Kalesi, Marmaris’te görülmesi gereken yerler listesinin ilk sıralarında bulunuyor. Dar sokaklar arasında yapacağınız bu minik yolculuk da Hafza Sultan Kervansarayı’ndan geçerek burayı görme şansınız da olacak. Birbirinden ilginç hikayelere ev sahipliği yapan kalenin yapımı 1521 yılında bitirildiği söyleniyor. Marmaris’in adının bu kaleden geldiği de bazı rivayetler arasında… Kale’ye kadar gidip içindeki müzede tarihin tozlu sayfalarını karışmayı da ihmal etmeyin!

Dalyan’da Tarihi Güzellikleri Keşfedin
Dalyan kıyılarında bulunan kaya mezarları, muhteşem görüntüleriyle görenleri kendine hayran bırakmayı başarıyor. Bir zamanlar kralların ve devlet ileri gelenlerinin gömüldüğü mezarların Bir kısmına yürüyerek ulaşmak mümkün. Marmaris tatilinizde, bu mezarlarda tarihin peşine düşmeyi unutmayın.

Marmaris’in Eğlencesine Katılın
Marmaris sadece deniz-kum-güneş üçlüsü ile değil, birbirinden renkli mekanlarıyla da oldukça dikkat çekiyor. Bundan dolayı siz de gündüz kendinizi güneş ışıltılarına bıraktıktan sonra gece için enerji depolamayı unutmayın. 

Marmaris, birbirinden güzel beldeleriyle her mevsim benzersiz bir alternatif oluşturuyor. İster sabaha kadar eğlenin ister doğa ile baş başa kalın isterseniz de tarihi gezilere çıkın… Marmaris, sizin için hepsi ve daha fazlasıyla unutulmaz bir tatilin kapılarını aralıyor.

Marmaris’in masmavi deniziyle buluşmak için sabırsızlanıyorsanız, yapmanız gereken tek şey Odamax.com’a girip, Marmaris Otelleri’nden sizin için uygun oteli seçerek yerinizi ayırtmak!