Savcılık E.A., hakkında hırsızlık suçundan takipsizlik kararı verdi. Bakışları ile rahatsızlık ettiği iddiaları üzerine ise 'cinsel taciz' suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açtı.

"İÇ ÇAMAŞIRLARIMI ÇALMIŞSIN DEDİ"
Şişli'de oturan E.E., bahçeye astığı çamaşırların içinden sadece kendisine ait iç çamaşırların çalınması üzerine durumdan şüphelendi. Şüpheli E.A.'nın çamaşırlarını çaldığını iddia eden E.E. bu kişiyi uyardığını ve bir daha çamaşırlarını bahçeye asmadığını belirtti. Şikayette bulunduğu E.A.'nin daha sonra kendisini göz hapsine aldığını ve takip ettiğini öne süren E.E, bu bakışların devam etmesi üzerine kendisini tekrar uyardığını ancak son olarak E.A.'yı parkta oturarak rahatsız edercesine evine bakarken görünce polise başvurarak şikayetçi olduğunu söyledi.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ
Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen şüpheli E.A. ise karakoldaki ifadesinde, şikayetçinin benim çamaşırlarımı çalmışsın diyerek daha önce yolunu keserek suçlamada bulunduğunu, iki gün sonra ise beni rahatsız ediyorsun dediğini belirtti. Polisi kendisinin çağırdığını belirten E.A., "Benim evim bu yol güzergahında olduğu için burayı kullanıyorum. Ayrıca parkta da ara sıra otururum. Ben şikayetçinin yanıldığını düşündüğüm için davacı ve şikayetçiyim" dedi.

2 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ
Savcılık, şüpheli E.A. hakkında hırsızlık suçundan takipsizlik kararı verirken bakışları ile rahatsız ettiğini iddiaları ile ilgili olarak cinsel taciz suçundan 2 yıla kadar hapis talebiyle iddianame hazırladı.