ANTALYA’da mahallenin gençleri tarafından tartaklanan oğlu Ali Rıza Aydınlı’yı kurtarmak isterken iki genci öldürüp, birini ağır yaralayan Abdullah Aydınlı, ’Oğlunu öldürüyorlar’ çığlıklarını duyup, oğlunun dövüldüğünü görünce tabancayla ateş ettiğini söyledi.

Ermenek Mahallesi’nde geçen 17 Kasım günü meydana gelen olayda, kızıyla eskiden ilişkisi olduğunu öğrendiği Muhsin İpek’i gören Ali Rıza Aydınlı yumruk yumruğa kavga etti. Bu sırada ruhsatsız tabancasıyla olay yerine gelen Abdullah Aydınlı, oğlu Ali Rıza’nın tartaklandığını görünce ateş açarak Muhsin İpek ve arkadaşı Ali Kemal Gezer’i öldürdü, Abdullah Ağmak’ı ise yaraladı. Tutuklanan Abdullah Aydınlı, ifadesinde tehdit edildiği için tabanca taşıdığını belirterek, "Oğlunu öldürüyorlar" diye bağırtıları duyunca dışarı çıktım. Oğlum gençlerin arasındaydı. Tartaklandığını görünce yaklaştım. Gençlerden biri bana doğru yürüyünce silahımı çektim ve ateş etmeye başladım. Muhsin İpek’in yaralandığını gördüm. Başka kime ateş ettim bilmiyorum" dedi.

MUHSİN TORUNUMLA İLİŞKİYE GİRMİŞ
Olayda hayatını kaybeden Muhsin İpek ile torunu S.’nin birlikte olduklarını duyduğunu söyleyen Abdullah Aydınlı, "Cinsel ilişkide bulunmuşlar. Biz bu konuyu öğrendikten sonra oğlum Ali Rıza sürekli olarak Muhsin ile konuşmak istemişti. Muhsin her defasında sert cevaplar vererek görüşmek istememişti. O günkü kavganın asıl sebebi de bu olaydır. Pişmanım" diye konuştu.

Abdullah Aydınlı’nın önümüzdeki günlerde, 2 kişiyi öldürüp bir kişiyi yaralamaktan yargılandığı davada hakim önüne çıkacağı belirtildi.