Olay merkez Seyhan ilçesine bağlı Sakarya Mahallesi'nde D-400 üzerinde meydana geldi. İddiaya göre EsraY. (22), 10 Mayıs'ta üniversiteye gitmek için Seyhan İlçesi D-400 karayolundaki otobüs durağında otobüs beklerken yanına madde bağımlısı olduğu belirtilen Tevfik B. (26) yaklaştı.

Tevfik B. bir süre üniversiteli kızı bakışlarıyla taciz etti. Üniversiteli Esra Y.'nin kendisine yüz vermemesine sinirlenen Tevfik B. bu kez yanına yaklaşıp, "Benimle arkadaş olur musun?" diyerek arkadaşlık teklifinde bulundu. Esra Y., tanımadığı ve kendisini bakışlarıyla taciz eden Tevfik B.'nın bu teklifini red edip, "Beni rahatsız edersen polise seni şikayet ederim" diye cevap verdi. Red edilmesine sinirlenen Tevfik B. duraktaki ve yoldan gelip geçen onlarca kişinin önünde Esra Y.'ye "Öpüşelim mi" diye sorduktan sonra çenesinden tutup, "Sen benim arkadaşlık teklifimi nasıl red edersin?" diyerek öpmeye kalktı. Üniversiteli kızın direnmesi üzerine tokat ve yumrukla vurmaya başladı. Çevredeki vatandaşlar öfkeli gencin elinde üniversiteli Esra Y.'yi kurtarıp polise haber verdi. Kaçtıktan sonra yakalanıp tutuklanan Tevfik B. hakkındaki soruşturma tamamlandı.

Cumhuriyet Savcısı, madde bağımlısı Tevfik B. hakkında ‘Cinsel saldırı, hakaret ve basit yaralama' suçlarından Adana 7.Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açtı. 10 YIL Poliste ve tutuklandığı nöbetçi mahkemede suçlamaları kabul etmeyen Tevfik B. önümüzdeki günlerde 10 yıl hapis cezası ile cezalandırılması istemiyle yargılanmaya başlayacak.
Tevfik B.'nin genç kıza arkadaşlık teklif edip arkasından öpüşelim mi dedikten sonra öpmeye çalışması Yalan Dünya dizisindeki "Orçun" karakterini canlandıran Bartu Küçükçağlayan'ı hatırlattı.