Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında son aylardaki operasyonlarda 500 terörist etkisiz hale getirildi. Bölücü terör örgütü, tarihinin en ağır darbesini aldı.

İstihbarat birimlerince elde edilen verilere göre teröristler kış çekilmesi öncesi büyük bir saldırı hazırlığında. Bordo bereliler ve komandolar buna müsaade etmemek için alanda...

Son operasyonlar Kazan Vadisi'nde yoğunlaştı. Terör örgütü için hayati öneme sahip bölge havadan bombalanıyor. Operasyonlara özel harekât polisleri de destek veriyor.

Teröristlerin arasında geçen ve artan telsiz trafiği de örgütte paniği yansıtıyor. Operasyonlarla beli bükülen terör örgütü, kayıplarını gizlemek ve "Ben hala varım" demek için kalleş tuzaklara yöneliyor. Öte yandan Türkiye'de bulunan PKK 'lılar Kandil'e kaçmanın yollarını arıyor.

Bir ay içindeki saldırıların neredeyse tamamı mayınlı tuzaklardan oluşuyor. Son karakol basma girişimi de terör örgütü için tam bir hezimetle sona ermişti. Kamyon kasasında gelen teröristlerin tamamı etkisiz hale getirilmişti.