11 Mart 2012 günü 16 yaşındaki R.A., merkez Seyhan ilçesine bağlı Dağlıoğlu Mahallesi'nde bulunan Dağlıoğlu Polis Merkezi'nde kapı nöbeti tutan polisin üzerine bomba atmak istedi. Ancak atmak istediği bomba elinde patlayınca 4 parmağı koptu. R.A.'yı polis tedavi edilmek üzere hastaneye götürdü. Ardından çocuk Konya'da özel bir hastaneye götürülerek masrafları devlet tarafından karşılandı.

Yapılan araştırmada R.A.'ya bombayı 5 TL karşılığında V.A. isimli 17 yaşında bir çocuğun verdiği belirlendi. Olaydan 10 gün sonra yapılan KCK operasyonunda V.A. gözaltına alındı, ancak çocuk olduğu için serbest kaldı. Aradan 2 ay geçtikten sonra bu kez yine Dağlıoğlu Mahallesi'nde bölücü terör örgütü PKK yandaşları tarafından yapılan korsan gösteri sırasında 14 yaşındaki G.D. polise molotof kokteyli atmak isterken kokteylin yere düşmesi sonucu yandı. Yakınlardaki eczaneye kaçan çocuk, polis tarafından yine hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Çocuğun karın kısmında yanıklar oluştuğu tespit edildi. Yapılan araştırmada çocuğa molotof kokteyli veren kişinin çocuğa polise atması için bomba veren kişi olduğu belirlendi.

V.A.'nın 14 yaşındaki G.D.'ye polise molotof kokteyli atması karşılığında bu çocuğu da 5 TL verdiği ortaya çıktı. 5 TL karşılığında çocukların geleceğini karartan ve sakat kalmalarına neden olan V.A. şimdi polis tarafından her yerde aranıyor.