Kalabalık araç filosu sayesinde her zaman için araç bulunduran şirket, geniş servis ağı ile kaliteli hizmet sunuyor. Düşük kilometreli 2018 model araç seçeneklerine sahip filosu, her yıl düzenli bir şekilde yenileniyor. Havalimanı, otobüs terminali ve tren garı gibi merkezlere araç getiriliyor. Bu hizmet büyük kolaylık sağlıyor. İstanbul havalimanı araç kiralama seçenekleriyle uçaktan iner inmez kiralık aracınızı kullanabilirsiniz.

Aracı İstediğiniz Yerden Alıyorsunuz

Zaman kaybetmeden araç kiralamak için online rezervasyon seçenekleri tercih edilmelidir. Araçlar istediğiniz yere getirilmektedir. İzmir havalimanı araç kiralama kategorisiyle toplu ulaşım araçlarıyla uğraşmanıza gerek kalmıyor. Ayrıca kiralama süresi dolduğu zaman aracı havalimanında geri alıyorlar. Bu kategoride 5S, hizmette kaliteyi tercih ediyor.

Havalimanı, otobüs terminali ve tren garı gibi yerlere araç getiren firma, kaliteli hizmet anlayışını benimsiyor. Canlı destek ve üç kademeli rezervasyon seçenekleri, araç kiralama işlemini kolay hale getiriyor. Kaza, çalınma, arıza ve araç çekme gibi problemlerde anlık çözüm için müşteri hizmetlerine bağlanabilirsiniz.

Bireysel Yıllık Kiralama Seçenekleriyle Tanışın

Şirketler için sunulan yıllık kiralama seçenekleri, uygun fiyat özelliğine sahiptir. Konusunda deneyimli eleman kadrosu, bu kategoride istediğiniz kaliteli çözüm seçeneklerini sunuyor. 6 aylık ve 12 aylık bireysel yıllık kiralama hizmetiyle lüks araçları uygun fiyata kiralayabilirsiniz. Ankara havalimanı araç kiralama hizmetlerinde, istediğiniz süre zarfında kiralama işlemi gerçekleşmektedir.

Araç kiralama işlemlerinde sözleşme yöntemi tercih edilmektedir. Bu yöntem sayesinde kiralama ile sıkıntılar ortadan kalkıyor. Sözleşmede aracın kiralama süresi, kiralayan kişinin kimlik bilgileri ve araç bilgileri yer alıyor. Ayrıca araç kullanımı ile ilgili konular da sözleşmede yer alıyor. Çalınma, kaza, çekme ve arıza durumunda 5S Araç Kiralama ile irtibata geçiyorsunuz. Aracın vergisi, sigortası ve sanayi masrafı şirkete ait. Araçlardaki kasko seçenekleri ful özelliklere sahip.

Kiralayan kişi aracı farklı bir amaçla kullanamaz. Aracın kötü kullanılması veya başkasına kiraya verilmesi, sözleşmenin feshedilmesine neden oluyor. Kiralayan kişi sözleşme şartlarını en iyi şekilde inceledikten sonra imzalamalıdır.