Yaz aylarının gelmesi ile birlikte sıcaktan bunalan ve günü birlikte olsa bir deniz keyfi arayan kadınlar için Riva Elmas Burnu Kadınlar Plajı tüm İstanbullu kadınların ilk tercihidir. İstanbul'un bunaltıcı sıcaklığından kurtulmak için Elmas Burnu Kadınlar Plajına günü birlik seyahat yapabilirsiniz. Akademik tur şirketi sektörün güvenilir, hızlı, kaliteli ve uygun fiyat garantisi sunan lider tur firmaları arasında yer almaktadır.  Aileniz, çocuklarınız veya arkadaşlarınız ile mükemmel bir gün geçirebilirsiniz. Beykoz Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Riva Elmas Burnu Kadınlar Plajı şehrin karmaşasından kaçmak için oldukça uygun bir tatil yeridir.

Yorucu bir iş hayatınız varsa ve sıcaktan bunaldıysanız Riva Elmas Burnu Kadınlar Plajı'na gidebilirsiniz. Akademik tur olarak sizlere 7/24 kurumsal taşımacılık ve organizasyon hizmeti sunmaktadır. Kadınlar plajı hizmetleri için Akademik tur ile çekinmeden iletişime geçebilirsiniz. İstanbul'un çeşitli yerlerinde servis imkanı sunan  Akademik tur, evinize en yakın alandan sizleri alarak güvenli ve konforlu bir şekilde plaja gitmenizi sağlamaktadır.

Ekonomik durumunuzu zorlamadan bir tatil yapmak için Riva Elmas Burnu Kadınlar Plajı oldukça uygun bir tatil yeridir. Haftanın 4 günü kadınlar için özel olarak hizmet verilmektedir. Kadınlar plajı hizmetleri hakkında daha detaylı bilgi almak için lütfen Akademik tur ile iletişime geçmekten çekinmeyiniz. Yazın bunaltıcı sıcaklığından kaçmak için Riva Elmas Burnu Kadınlar Plajı en doğru yer!

Riva Elmas Burnu Kadınlar Plajı Nerede?

İstanbul'un Beykoz ilçesine bağlı Riva Elmas Burnu Kadınlar Plajı 2021 yılı yaz sezonunda 4 gün kadınlara özel olarak hizmet verecektir. Bu plajda duşa kabinler, soyunma kabinleri ve kadın cankurtaran çalışanlar hizmet vermektedir. Aynı zamanda plaj da bulunan büfede gerekli tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

İstanbullu kadınlar ve çevre iller de ikamet eden kadınlar en yakın bir tatil yeri için Elmas Burnu Kadınlar Plajını tercih edebilir. Hem Anadolu hem de Avrupa yakasında özel olarak Akademik tur hizmet vermektedir. Sadece kadınların kabul edildiği Riva Elmas Burnu Kadınlar Plajı her yıl olduğu gibi bu yıl da en çok ilgi gören kadınlar plajından biridir.

Riva Elmas Burnu Kadınlar Plajına Nasıl Gidilir?

Riva Elmas Burnu Kadınlar Plajına gitmek için Akademik tur şirketi ile iletişime geçerek güvenilir ve konforlu bir gün yaşaya bilirsiniz. Evinize en yakın konumdan sizi alarak hem kaliteli hem de güvenliğinizi sağlamayı amaçlamaktadır. Koy manzaralı restoranı ve piknik yeri ile müthiş bir gün geçireceksiniz. Şehrin kalabalığından kaçarak nezih bir tatil yapmak için sizler de Riva Elmas Burnu Kadınlar Plajını tercih edebilirsiniz.

İstanbul'un Beykoz ilçesine bağlı Riva Elmas Burnu Kadınlar Plajı, 9 bin m2'lik alan üzerine kuruludur. 165 tane piknik ünitesi, 2 tane çocuk parkı ve 29 tane locanın bulunduğu kadınlar plajı sadece kadınlara hizmet vermeye başladı.

Riva Elmas Burnu Kadınlar Plajı 2021 Giriş Ücretleri

Günümüzde yaşanan salgın hastalık nedeni ile Sağlık Bakanlığı plajlarda gerekli tüm önlemleri aldı. Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yalnızca kadınlar için hizmet verecek. Aynı zamanda Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri ortak olarak hem kadınlar hem de erkekler yararlanabilecekler. Riva Elmas Burnu Kadınlar Plajı giriş ücreti ve taşınma ile birlikte kişi başı 60 TL olarak belirlendi. Eğer şezlong ve şemsiye kiralamak istiyorsanız cuzi bir miktar ödeme yapmanız gerekmektedir. Tabiat parkı içerisinde keyifli bir kaçamak yapmak için sizler de Akademik tur şirketi ile 7/24 çekinmeden iletişime geçebilirsiniz. Yol güvenliği için tur şirketi ile anlaşmanızda fayda var.