Şehrin her köşesine yapıştırdığı ’29 yaşındayım ve ilkokul mezunuyum. Bir fabrikada asgari ücret alıyorum. Sosyal güvencem bulunmaktadır. 22 - 30 yaş arasında güvenilir, sadık ve pozitif eş adaylarıyla tanışmak istiyorum. Ciddi olanlar arasın’ ilanıyla dikkat çeken Nuri Fahralıoğlu evlenip yuva kurmak istediğini söyledi. İlk okul mezunu olduğunu söyleyen Fahralıoğlu, “Bir firmada sevkiyatçı olarak sigortalı çalışmaktayım" diyerek, evlendiği takdirde eşine bakabilecek gücünün bulunduğunu ifade etti.

Fahralıoğlu, kendisine sadık olacak bayanlarla tanışmak istediğinin altını çizerek, "Beni aramalarını rica ediyorum. Yani bende dayak olmaz kötek olmaz. Şimdiye kadar hiç kimseye vurmadım, vurmam da. O dayak atan erkekleri de buradan kınıyorum” dedi.

22 - 30 yaş arası bir bayanla evlenmek istediğini belirten Fahralıoğlu, hayalindeki eşinin özelliklerini de şu şekilde sıraladı:

“Pozitif, güvenilir eş adaylarıyla tanışmak istiyorum. Bana evine sadık olsun yeter. Fiziği düzgün, sarışın mavi gözlü olsun. Ne olursa olsun."

Evlenmek isteyen bayanlara seslenen Fahralıoğlu, "Yalnızlıktan artık bıktıysa, bende bıktım artık. Ölümlü dünyadayız. Şurada ölüp gideceğiz. Toprak olmadan son kez evlenip yuvamızı kuralım. Babam vefat ettikten sonra kimse bana sahip çıkmadı, beni yalnız bıraktılar. Ben de annem fazla yorulmasın diye ilana yapıştırmayı çare olarak seçtim” diye konuştu.




Şimdiye kadar kendisini 5 kişinin aradığını söyleyen Fahralıoğlu, “Beni arayanlardan birisi, 'iftardan sonra görüşelim' dedi. Ama ben bayanı bulamadım. Bana buluşacağımız yerde ‘kırmızı tişörtlü olacağım’ dedi. Buluşma yerine geldiğimde bir sürü bayan kırmızı tişört giymiş oturuyordu. Bayan'ın telefon numarasını yanlışlıkla sildiğim için onu arayamadım. Bu şansımı da kaybettim ve bir daha görüşemedik” şeklinde konuştu.