Sakarya haber denilince akla gelen ilk platformlardan biri olan sakarya360.com yerel, ulusal ve küresel haberleri okuyucuyla buluşturan yeni nesil haber sitesi. Etik ve tarafsız habercilik prensibiyle çalışan sakarya360.com yerel çapta Sakarya haberleri, Sakarya son dakika gelişmeleri, şehir merkezi ve ilçelerde yaşanan gelişmeleri hemşehrilik bilincini güçlendirmek maksadıyla Sakarya’lı vatandaşların bilgisine sunar.

Sakarya360.com bir haber sitesi olmanın yanında sosyal bir platform olarak hizmet vererek, vatandaşların haber okuma bilinci kazanması için çalışır. Bu amaçla her yaştan kişiye hitap edecek özel içerikler üretmektedir. Kullanım kolaylığı sağlayan bir uygulama tasarlayarak etkileşim sağlamayı amaçlamış, haber okumayı zevkli hale getirmek için çalışmaktadırlar. Sakarya haber kategorisinde şehirde yaşanan olayları ele alırken, ulusal, dünya, ekonomi, spor gibi diğer kategorilerde ülke ve dünya gündemine ait diğer haberleri okuyucuyla buluşturur.

Yeni nesil habercilik sloganıyla hareket eden site, gereken tüm hukuki prosedürleri doğru şekilde uygulayarak, habercilik mesleğine değer katmak için çalışmalar yapar. Vatandaşın haber alma özgürlüğünü en etkili şekilde kullanabilmesi için haberi doğru kaynakta almak için gerekli tüm özeni gösterir. Sakarya haber sektöründe uzun yıllardır çalışmış, mesleki yeterliliğe sahip ekip liderleri sayesinde tecrübe ve bilgi ışığında ilerleyen sakarya360.com popülerliğini her geçen gün artırmaya devam ediyor. Sakarya haber sektörüne yeni bir nefes getiren site, adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor.