Rap müziğinin sevilen ismi Sagopa Kajmer ile eşi Kolera; Trabzon, Ordu ve Giresun'da konser vermek üzere Haydar Sümer adlı organizatörle anlaştı. Trabzon konseri için gelen karı koca rapciler konser öncesi ses testi yapmaya başladı. Bu sırada ses düzeyini beğenmeyen Esen Güler Özyavuz (Kolera) ile Haydar Sümer arasında tartışma çıktı.

KONSERE ÇIKMAM DEDİ ÇIKMADI
Günebakış Gazetesinden Bahadır Öktem'in haberine göre; Tartışma üzerine Özyavuz, Sümer'e haraket ve küfür etti. Haydar Sümer'e haraket ve küfür eden Esen Güler Özyavuz sahneden indi ve konser alanını terk etti. Esen Güler Özyavuz eşini aradı ve durumdan haberdar etti. Bir süre sonra Yunuz Özyavuz, (Sagopa Kajmer) Haydar Sümer'i cep telefonundan arayarak hakaret ve küfürlere devam etti.

TWİTTER HARAKETLERİ VAR
Konseri iptal eden rapçi karı koca daha sonra twitter adlı sosyal payaşım sitelesinden hayranlarına organizatörü şikayet etti. Haydar Sümer, sosyal payaım sitesinde haraketlerini sürdüren ve küçük düşüren karı-kocayı savcılığa şikayet etti. Sümer twitter'den kendisinin telefon numarasının rapçi karı-koca tarafından verildiği ve şahısların haykanları tarafından hem tehdit edildiğini hemde harakete maruz kaldığını belitti.

SAVCI DAVA AÇTI
Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı şikayet üzerine grup üyeleri hakkında soruşturma başlattı. Rapçi karı-koca hakkında hakaret ve alenen hakaret iddiasıyla 2'şer yıl 8 ay hapis cezası istendi. Savcı ayrıca ikilinin sanattan yoksun bırakılmasını talep etti. Sanatçılar önümüzdeki günlerde Trabzon 3. Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacaklar.