Bir kürtaj tartışmasıdır gidiyor abicim, bu ne yaa? Yemin ederim hayatımda bu kadar kürtaj lafını bir arada duymadım. Bir yanda kadınlar tecavüze uğrarken, tecavüzcüler en ağır cezayı almak yerine ortada salınırken, kocaları tarafından her türlü şiddete maruz kalıp sokak ortalarında delik deşik edilirken, kadına karşı şiddet had safhaya ulaşmışken herkes bütün bunları bir yana bırakmış “Kürtaj yasaklansın mı yasaklanmasın mı?” onu konuşuyor.
Nazlı Ilıcak’sa (üstte) olayı çok daha ‘dramatik’ bir boyuta taşıyarak televizyonda hüngür şakır ağladı. Ağlama sebebi gerçekten çok ilginç; ‘ana rahmindeki doğmamış bebeğin annesine yazdığı mektup’! Böyle şeylere ancak bizim memlekette şahit oluruz, başka yerde de göremezsiniz! Sonra da “Kürtajın yasaklanmasına karşıyım” dedi. Madem karşı, böyle bir kurmaca mektubu okuyup duygu sömürüsü yapmanın ne gereği var?! Bu ne çelişkidir?!
Kimse güle oynaya kürtaj yaptırmıyor tabii ki, ama bunun bin türlü nedeni var. Tecavüzden hamile kalanı var, anne olmaması gereken küçük yaştakiler var, babası ortada olmayanı var, bir çocuğu yaşatacak parası olmayanı var da var!


Millet konunun absürdlüğüyle dalga geçmeye başladı haliyle... “Erkeğin her boşalması bir soykırımdır o zaman!” diyenler de haklı bu mantığa göre! Şimdi sizlerle ‘spermlerin babalarına yazdığı bir mektubu’ (!) paylaşacağım; dikkat edin çok duygusal, gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız!


“Babacığım yine bizi boşa harcadın, hepimizin ölümüne sebep oldun. Oysa biz yumurtalarla buluşup kanlı canlı yanına gelmek ve senden sevgi görmek için yanıp tutuşuyorduk. Neden bize her defasında bunu yapıyorsun, neden yaşamamıza izin vermiyorsun? Biz seni çok seviyoruz, sen bizi sevmiyor musun?”!! (Offf göz pınarlarım kurudu yeminle, devam edemeyeceğim!)

Yumurtalar heba olmasın

Aslında bence ‘kadınların adet görmesi’ de kesinlikle yasaklanmalı! Bütün o yumurtalar ziyan oluyor, bunu yapmaya hiçbir kadının hakkı olmamalı! Her adet bir Uludere’dir, ay pardon katliamdır! “Bu ülkede her sorunun, kürtajın bile sorumlusu benim” diyen sayın Başbakan’ın acilen kadınların bu sorununa da bir çözüm bulmasını bekliyoruz. Bizi bu sıkıntıdan kurtarsın, yumurtalar da telef olmasın!

BUGÜN PETFEST’i KAÇIRMAYIN

Geçen haftaki yazımda Maslak Parkorman’da gerçekleşecek Petfest’ten bahsetmiştim. Hayvanseverlerin sabırsızlıkla beklediği festival günü geldi. Whiskas ve Pedigree’nin düzenlediği Petfest 2012’de birbirinden eğlenceli yarışmalar, oyunlar ve etkinlikler olacak. En önemlisi de elde edilecek bütün gelir, hayvan barınaklarındaki şartların düzeltilmesi için kullanılacak, yani alacağınız her biletle sahipsiz hayvanlara yardım etmiş olacaksınız. Belki de festivalde sıcak bir yuvaya ve sevgiye hasret hayvanlardan birini sahiplenerek bir hayat kurtarırsınız, kim bilir? Ailece keyifli bir hafta sonu geçirmek isteyen tüm hayvanseverlere bir kez daha hatırlatmış olayım. Bugün ve yarın Parkorman’dayız! (Bu arada köpeğinizle geliyorsanız aşı karnesini yanınıza almayı unutmayın)