BURSA’da çalıştığı işyerinin kadınlar tuvaletinde yedek tuvalet kağıdı ruloları arasına yerleştirdiği anahtarlık şeklindeki kamerayla kadınların görüntülerini çeken 26 yaşındaki B.L., içki içtiği arkadaşına olayı anlatınca yakayı ele verdi. Takibe alınan B.L., mesai bitimi küçük kamerayı yerleştirdiği yerden alırken suçüstü yakalandı.

Bursa’da bir ayakkabı mağazasında satış elemanı olarak çalışan B.L., personelin kullandığı kadınlar tuvaletine girdi ve internetten satın aldığı anahtarlık şeklindeki kamerayı yedek tuvalet kağıdına sararak rafa yerleştirdi. B.L. bu yöntemle tuvalete giren kadın iş arkadaşlarının görüntüsünü günlerce kaydetti. B.L. kendisi gibi satış elemanı olan E.Ç. ile birlikte iş çıkışı alkollü bir restorana gitti. B.L., aynı işyerinde çalışan N.S. adlı kızdan hoşlandığını söyleyen E.Ç.’ye, cep telefonunu çıkartarak "Bak o kızın bende görüntüleri var" diyerek tuvaletteki görüntülerini seyrettirdi.
Sabah işe giden E.Ç. iş arkadaşı N.S.’ye durumu anlatarak tuvalette kamera olduğunu söyledi. Bunun üzerine N.S. mağaza yönetimine durumu bildirdi. Mağaza yöneticileri takip ettikleri B.L.’yi, mesai bitimi küçük kamerayı yerleştirdiği yerden aldığı sırada suçüstü yakaladı.

Gelen polisin gözaltına aldığı B.L., sorgusunun ardından Adliye’ye sevk edildi. B.L., ’özel hayata müdahele’ suçundan çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.