Sosyal medyayı ayağa kaldıran ördek skandalında yeni gelişme...Sahibi o ördeği keseceğini açıkladı.
Bursa'da tecavüze uğradığı öne sürülen ördek, hayvan hastanesindeki tedavinin ardından polis tarafından tutanakla sahibine teslim edildi. Sahibi ise, ördeği kesip diğer hayvanlara yedireceğini söyledi.
Merkez Osmangazi ilçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde D.A. ve S.A. (77) çiftine ait ördeğe damatları A.Ç'nin tecavüz ettiği ileri sürüldü. Kayınpeder S.A, evlerinin terasında yatan zanlının yatağının içinde ördek tüyleri ve kan görünce polisi aradı. 50 yaşında ve 4 çocuk babası olan inşaat işçisi A.Ç., ördeğe tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Tecavüze uğrayan ördek ise Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi'ne kaldırıldı.
2 gündür tedavisi devam eden ördek sağlığına kavuştu. Tedavisi tamamlanan ördeği alan polis, S.A.'nın evine giderek hayvanı tutanak karşılığında teslim etti. Ördeği alan S.A., 'Bu saatten sonra bu hayvanı ben ne yapacağım. Kesip yiyemem. En güzeli kesip diğer hayvanlara yedirmek' dedi.
Yaşlı adam, ördeği evin en süt katında bulunan ve diğer ördeklerin de bulunduğu kafese koydu. Hayvan hastanesi yetkilileri ise, ördeğin ölmesi halinde otopsi yapılacağını belirtti.