Tekirdağ'da aniden başlayan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Saray ilçesi'ndeki şiddetli sağanak yağış sebebiyle Saray ile Çerkezköy arasındaki karayolu çöktü. Bu sırada bir tanker çöken yolda asılı kaldı. Sürücü çevredekilerin yardımıyla çıkarılırken iki ilçe arasında ulaşım sağlanamıyor.

Saray ilçesinde cadde ve sokaklar göle dönerken, birçok ev ve işyerini su bastı çok sayıda araç mahsur kaldı. İlçeye bağlı Vakıflar ile Çukurtyurt köyleri arasındaki yol Bağlar mevkiinde aşırı yağışlar sonucu çöktü.



Bu sırada ilerlemeye çalışan mazot tankerinin arka kısmı çöken yola takıldı ve araç asılı kaldı.

Sürücü çevredekilerin yardımıyla çıkarıldı. Saray -Çerkezköy karayolu da aşırı yağış sebebiyle trafiğe kapandı. İlçenin bir çok köy ile bağlantısı da kesildi.



Belediye, hoparlörden Ayazpaşa Mahallesi Depo Caddesi'nde bulunan evlerin aşırı yağış ve sel tehlikesi nedeniyle boşaltılması için anonslar yaptı. İlçede İlk ve orta öğretim Okulları yarın tatil edildi.

Tekirdağ'da kent merkezinde ise yağmur suları sebebiyle adeta göle dönerken, çok sayıda araç yolda kaldı.

Meteoroloji yetkilileri, yağışların, Marmara ve Tekirdağ çevrelerinde kuvvetli olacağını belirtirken, vatandaşları ani sel ve su baskınlarına karşı uyarıda bulundu.