Trabzon belediyesinin organize ettiği uluslar arası Zağnos Vadisi ramazan etkinliklerinde dün akşam İranlı konuklar vardı.
Ramazan ayının başından beri süre gelen etkinliklerde dün akşam da büyük bir coşku hakimdi. Reneklerle ışıklandırılan sahnede tam bir görsel şölen havası hakimdi.

 



Bu yıl dördüncüsü düzenlenen, yerli ve yabancı birçok kültürün sergilendiği Trabzon belediyesinin geleneksel Zağnos Vadisi ramazan etkinliklerinde dün akşam yakın komşumuz İranlılar sahne aldı.



Gecede sahneye çıkan İran'ın Zencen şehrinden gelen Aylar isimli müzik gurubu kendilerine özgü enstrümanlarıyla verdiği konserle Trabzonlulara İran Kültüründen kesitler sundu. Trabzonlulardan tam not alan İran müziği dinleyenlere farklı bir gece yaşama imkânı sundu.



Ramazan boyunca yerli ve yabancı birçok yörenin kültürel özelliklerini tanıma imkânı bulan vatandaşlarımız, her yıl değişen ve gelişen yapısıyla Zağnos Vadisi ramazan etkinlerinin Trabzon'a ayrı bir güzellik kattığını belirterek organizasyonu düzenleyen Trabzon belediyesine teşekkür etti.