Faaliyetlerimiz arasında , Trabzon Günübirlik Turlar, Doğu Karadeniz Turları, yurt içi ve yurt dışı olmak üzere kültür, doğa ve özel ilgi turları, otel ve tatil köyü rezervasyonları, seyahat sigortası, transfer hizmetleri, araç kiralama hizmeti, kongre seminer, bayi toplantı organizasyonları e uçak bileti satışları bulunmaktadır.

Faaliyetlerimizi gerçekleştirirken ilkemiz; kaliteli ve dürüst hizmet, amacımız ise mutlak müşteri memnuniyetidir. Konularında eğitimli ve deneyimli tüm personelimiz, çalışmalarında siz müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmeyi amaçlamaktadır.

Trabzon’da Turizm

Karadeniz Bölgesi’ne gelen turistlerin büyük bir çoğunluğu yapılan araştırmalarda, başta Sümela Manastırı ve Uzungöl olmak üzere, Trabzon’u tercih ettiğini görmekteyiz. Sadece tarihi ve doğal mirası için değil, Trabzon folkloruyla, yaşam tarzıyla ve kültürel birikimiyle turistleri etkilen bir ilimizdir. Trabzon bu noktaya tanıtım faaliyetlerinin inanılmaz boyutlara ulaşmasıyla gelmiştir.

Bu gezilerde ziyaretçilerimizin sadece tarihi ve doğal zenginliklerimiz değil kemençemizin sesi, kuymağımızın lezzeti, kayanamızın kokusu, hamsinin eşsiz lezzeti, Kalkanoğlu Pilavı da ilgisini çekiyor.

Trabzon’a gelen turist sayısındaki artış ile“Geride bırakmakta olduğumuz yıl itibari ile Uzungöl’e 30 bini Arap ülkesi vatandaşı olan 300 bin turist geldi. Ortadoğu ülkelerinden gelen bu vatandaşlarımız, denizi, suyu, temiz havayı, yeşili seven bu değerlere hasret insanlar.

Dünyadaki iklim değişikliğinden en az etkilenen il olarak da Trabzon Arap ülkeleri insanlarının turizm tercihlerinde ilk sıralarda yer alıyor. Turistlerin ikinci durak yerleri ise Sümela Manastırı oluyor. Sümela’yı daha çok yabancı turistler ziyaret ediyor. Bunda da Manastır’ın inanç turizmine açılmasında büyük etkisi oluyor