FOX  ekranlarında başlayan yeni yarışma programı eglenceli sunumu ile diğer yarışma programlarına göre bir adım öne çıkarken hemde kazandırmaya devam ediyor.
Orijinal formatı Disney’de olan ve Amerika’da uzun yıllar beğeniyle izlenen “Kamuflaj” Türk yarışmacılarıyla ve izleyicileriyle buluşurken 7’den 70’e herkese herkesin beğenisini kazandı.

HABERE KONU VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

NE KADAR PARA KAZANDI?
Televizyonların sevilen dizisi Pis Yedili'nin başarılı oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu'nun başarılı sunumu ile ekranlara gelen yarışmad programında dün akşam 25 yaşındaki Trabzonlu Emrah Akyüz yarıştı. İhracat işiyle uğraşan ve aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonu Hakemliği de yapan Akyüz, yarışmada finale kadar gelerek büyük bir başarı elde etti. Finalde de başarılı bir performans ortaya koyan Akyüz, yarışmadan toplamda 12 bin TL ödülle ayrıldı. Akyüz, kazandığı ödülün yarısını kardeşiyle beraber hediyeler alarak Huzurevlerini ziyaret edip yaşlılara vereceklerini kaydetti.

YARIŞMANIN FORMATI NE ŞEKİLDE?
Yarışmada soruların yanıtları, bir cümle içerisine gizlenmiş olarak ekrana geliyor. Yani cevaplar, başka harfler arasında kamufle oluyor. Sürenin başlamasıyla ekstra harfler düşerken, yarışmacılar ipucundan yola çıkarak, gizlenmiş olan cevabı diğer yarışmacılardan önce tahmin etmeye çalışıyor.4 yarışmacıyla başlayan ve eleme usulüyle, en yüksek puanı alan yarışmacının finale kaldığı yarışmada, rekabet kadar eğlence ve sohbete de yer veriliyor. Finalde kazanılacak para ödülü ise yarışmacının verdiği doğru yanıt sayısıyla doğru orantılı olarak yükseliyor.