Bursa’da 5 Mayıs 2003 tarihinde evlenen Arzu ve Vural A. çiftinin bir yıl sonra Batuhan adını verdikleri çocukları dünyaya geldi. Eşiyle sorunlar yaşadığını ifade eden sebze komisyoncusu Vural A. 2009 yılının şubat ayında Bursa 2’nci Aile Mahkemesi’ne boşanma davası açtı. Aynı yılın ekim ayında kararını veren mahkeme, Arzu A.’nın kusurlu olduğu ispat edilemediği için boşanma davasının reddine karar verdi.

AYNI OTELDE DÜĞÜN YAPMIŞ

Oğlu Batuhan’la birlikte eşinden ayrı yaşamaya başlayan Arzu A. birkaç ay önce bir arkadaşından, eşinin Tuğba Ç. isimli kadınla geçen yıl mayıs ayında evlendiğini, hamile olan Tuğba Ç. ile eşinin düğününün, kendi düğünlerini yaptıkları otelde gerçekleştiğini duyunca şoke oldu. Arzu A., avukatı Müge Yıldız Yaşar aracılığıyla Bursa 5’inci Aile Mahkemesi’ne Vural A.’ya boşanma davası açtı.

Kocasının kendisi ve sevgilisi ile yaptığı düğün fotoğrafını dava dosyasına kanıt olarak koyan Arzu A., kocasından 100 bin TL’si maddi 150 bin TL’si manevi olmak üzere toplam 250 bin TL tazminat, aylık bin TL nafaka ve çocukları Batuhan’ın velayetini istedi.

’PSİKOLOJİK ÇÖKÜNTÜ YAŞAMIŞ’

Arzu A.’nın Avukatı Müge Yıldız Yaşar dava dilekçesinde, Vural A.’nın eşi Arzu A.’dan boşanmadan 7 Mayıs 2011 tarihinde Tuğba Ç. isimli başka bir kadınla eş, dost ve akrabalarının da bulunduğu büyük bir düğün töreni düzenlediklerini belirtti. Müvekkilinin evlilik süreci boyunca yalnız kaldığını, aldatıldığını ve hakarete uğradığını bu nedenle depresyona girdiğini öne süren Yıldız şöyle dedi:

"Arzu psikolojik çöküntü yaşamıştır. Vural A.’nın insanlık onuruna yakışmayan bu haksız tutum ve davranışları sebebiyle, kendisine ve evlilik kurumuna olan inancı ve güveni sarsılmıştır. Aldatılmanın en kötü haliyle karşılaşan Arzu Ş., kendi düğün töreninin yapıldığı otelde kocasının evliliğinin bitmesine neden olan bayanla evlendiğini öğrenerek yıkılmıştır."