Olay, Ümraniye Yukarı Dudullu Mahallesi Altınbaşak Sokak'ta saat 09.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Karakaş çifti bir süredir sorun yaşıyordu. Sorunlar nedeniyle annesinin yanına taşınan Demet Karakaş bu sabah eşyalarını almak için eşiyle yaşadıkları eve gitti. Bu sırada çift arasında tartışma çıktı.
KARISINI ÖLDÜRÜP KENDİSİNİ İHBAR ETTİ

Tartışma sırasında Nurali Karakaş dehşet saçtı. Karısını birçok yerinden bıçaklayan Nurali Karakaş, daha sonra polisi arayarak kendisini ihbar etti. Olay yerine gelen polisler Nurali Karakaş'ı gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Ağır yaralı genç kadın olay yerine gelen ambulans ile Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

26 BIÇAK DARBESİ

Yapılan ilk muayene bulgularına göre genç kadının boynunda kesik olduğu saptandı. Yüzünde, boynunda ve karnında yaklaşık 16 derin bıçak darbesi olduğu belirlenen kadının ellerinde ise 10 kadar kesik olduğu öğrenildi. 

ENGELLİ KARDEŞİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Genç kadının kocası tarafından saldırıya uğradığını öğrenen annesi ve engelli ağabeyi  hastaneye koştu. Kızının hayatını kaybettiğini öğrenen anne gözyaşlarına boğuldu, ağabeyi ise sinir krizi geçirdi.  Karakaş çiftinin 5 yaşında bir kız çocukları olduğu öğrenildi. Olay yeri inceleme ekipleri cinayetin işlendiği eve gelerek çalışma yaptı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.