Diyarbakır'da özel güvenlik görevlisi 32 yaşındaki Hasan T. ile temizlik görevlisi Lamia T., bir arkadaşlarının evinde ölü bulundu. Yasak aşk yaşadıkları öne sürülen ikilinin banyodaki kaçak elektrikle çalıştırılan su ısıtıcısındaki kaçak akıma kapılarak öldüğü belirlendi. Genç kadının 3 ay önce evlendiği ve yaklaşık 20 gün önce eşinden ayrıldığı, Hasan T.'nin ise 9 aylık evli olduğu öğrenildi.

Diyarbakır merkez Bağlar ilçesindeki Diyarbakır Devlet Hastanesi'nde 5 ay önce özel güvenlik görevlisi olarak işe başlayan Hasan T., aynı şirkette çalıştığı temizlik personeli Lamia T. ile tanıştı. İddiaya göre Lamia T. ile Hasan T. arasında yasak aşk başladı. Sevgili oldukları öne sürülen iki kişi, üç gün önce bir arkadaşlarının evine gitti. Ev sahibi bu süre boyunca ikiliden haber alamayınca evine gitti. Ancak kapı sürgülü olduğu için açamayınca polisten yardım istedi. Çilingirin açtığı kapıdan eve giren polis, Hasan T. ve Lamia T.'nin banyoda cansız bedenlerini buldu.



Polisin yaptığı incelemelerde banyodaki kaçak elektrik akımının verildiği su ısıtıcısından Hasan T.'nin akıma kapıldığı, ona yardıma gelen Lamia T.'nin de kurtarmaya çalışırken kendisinin de kaçak akıma kapılarak öldüğü belirlendi.

Otopsileri tamamlanan iki kişiden 9 aylık evli olduğu öğrenilen Hasan T.'nin cenazesi ailesi tarafından teslim alınıp toprağa verilirken, 3 ay önce evlenip yaklaşık 20 gün önce eşinden ayrı yaşamaya başladığı öğrenilen Lamia T.'nin ise cenazesini ailesinin almadığı öğrenildi. Ailenin, "Bizim böyle bir kızımız yok" dediği belirtildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: Gazete Habertürk