İstanbul seyahatinizde konaklayabileceğiniz pek çok mekan bulunur. Bu mekanlar arasından seçim yaparken pek çok farklı detayı da göz önünde bulundurmanız gerekir. İstanbul’a niçin geldiğinizi göz önünde bulundurarak konaklama yapacağınız semti seçebilirsiniz. Eğer İstanbul’u gezmek, tarihi mekanları öğrenmek amacıyla İstanbul’u ziyaret ediyorsanız çok daha merkezi bir yerde konaklamanız iyi olabilir. Merkezi yerlerde konaklamak hem sizi şehrin yerlisi gibi hissettirecek hem de İstanbul’un büyülü atmosferine daha çabuk adapte olmanızı sağlayacaktır. İstanbul’da konaklayacağınız yeri doğru bir şekilde seçmeniz ulaşımı da kolaylaştıracağından, çok basit bir şekilde bütün İstanbul’u keşfetmenize yardımcı olur.

İstanbul'daki Merkezi Deluxe Oteller

İstanbul’da konaklamak için tercih edebileceğiniz en iyi seçeneklerden biri de Deluxe otellerdir. İstanbul deluxe otel seçenekleri, ziyaretçisini memnun etmek için özel olarak tasarlanmıştır. Bu sayede lüks ve konfor içerisinde konaklama imkanına sahip olabilirsiniz. İstanbul seyahatinizde konforunuzdan ödün vermek istemiyorsanız merkezi yerlerde bulunan deluxe otelleri tercih edebilirsiniz. Deluxe otellerde kullanılan tüm malzemeler lüks kategorisinde ince işçilikle üretilmiş ürünlerdir. Otelin kendine has oda parfümleri de bu özelliği taşır ve kendini belli eder. Deluxe otelleri diğer otel çeşitlerinden ayırmak oldukça basittir. İstanbul otelleri arasından seçim yaparken ekstra konfor ve lüks için deluxe otellere göz atabilirsiniz. Deluxe oteller Avrupa ve Anadolu yakasında da bulabileceğiniz otel seçenekleridir.

Güvenli Turizm Sertifikalı İstanbul Otelleri

Güvenli turizm sertifikası konaklamak için tercih edeceğiniz otellerde dikkat etmeniz gereken özellikler arasında yer alır. Türkiye’nin her yerinde güvenli turizm sertifikalı otel bulabileceğiniz gibi İstanbul’da da bulmanız mümkün olur. Güvenli turizm sertifikası ile ilgili şartlar Kültür ve Turizm bakanlığı tarafından kontrol edilir ve sıkı denetimler sonucunda otele sertifika verilir. Güvenli turizm sertifikası verilen otellerin temizliğe ve düzene uygun olması hotel içerisinde plan ve programlı çalışanların bulunması önemlidir. Bu özellikleri taşımayan tesislerde güvenli turizm sertifikası bulunmaz. Güvenli turizm sertifikasına sahip olan otellerde rahatlıkla konaklayabilirsiniz.