Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi bünyesinde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu erkek öğrenci yurdu müdürü ile müdür yardımcısı, yurt binasındaki makam odasında silahla vurulmuş halde bulundu.
Yurt binası idari bölümdeki bir odadan silah sesi geldiğini duyan yurt çalışanları, müdür yardımcısı Abdulgani Güldez'in odasına gitti. Odada Güldez ile yurt müdürü İsmail Işıktaş'ın silahla vurulmuş halde yerde yattıklarını gören çalışanlar, 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.
Yurda gelen 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı incelemede Güldez ile Işıktaş'ın öldüğü belirlendi. Daha sonra Muğla Emniyet Müdürlüğü'ne haber verilmesi üzerine Emniyet Müdürü Kadir Ay ile Olay Yeri İnceleme ekipleri yurt binasına geldi.
Cumhuriyet savcısı ile polis ekiplerinin yurt binasında yaptığı inceleme sürüyor. Olay yerinde yurt müdürü İsmail Işıktaş'a ait ruhsatlı tabanca ile 5 adet boş kovan bulunduğu öğrenildi.
Öte yandan olayı duyarak bilgi almak üzere yurt binasına gelen Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üzücü bir haber aldıklarını belirterek, ''Aldığım bilgiye göre yurt müdürü ile müdür yardımcımız silahla vurulmuş vaziyette, müdür yardımcısının odasında bulunmuş. Savcı olay yerinde. Şu aşamada olayın nasıl geliştiği hakkında bir şey söylemek imkansız. Üzüntümüz büyük'' dedi.