Trabzonspor’un şampiyonluk sezonunda önemli bir rol oynayan Marek Hamsik, jübile maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu özel organizasyona Trabzonspor’dan eski takım arkadaşı Uğurcan Çakır’ı da davet eden Hamsik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla katılacak oyuncuları tanıtırken Uğurcan Çakır için dikkat çeken ifadeler kullandı.

“TAHMİN EDECEK OLURSAM”

“Uğurcan ile birlikte 38 yıl sonra Trabzon’a şampiyonluğu getirdik” diyen Slovak yıldız, Uğurcan Çakır’ın kariyerinin devamına ilişkin tahminde de bulundu.

İşte Marek Hamsik’in o sözleri:

“Bu inanılmaz yolculukta onun kurtarışları, birçok kişinin fark ettiğinden çok daha fazlasını ifade etti. Trabzonspor’a yürekten bağlı, olağanüstü adanmış bir adam. Hâlâ orada kaleyi koruyor ve tahmin edecek olursam, kariyerini de Trabzonspor’da noktalayacak.”

Marek Hamsik’in jübile maçı, 5 Temmuz 2025’te Bratislava’daki Tehelné Pole Stadyumu’nda oynanacak.