Ulaş Özdemir, Ankara Trabzon Günleri kapsamında 61 Sohbet programına katılarak MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu’nun 2 yıldır kendilerini kandırdığını ifade etti.
Ulaş Özdemir yaptığı açıklamada;
“Benim hakemlerle bir derdim yok ama onların benimle bir derdi var. Ben mesela sivri dilli bir adamım, evet ama birine bile isteye bir haksızlık yaptığımı düşünmüyorum. Bazen ağzımızdan yanlış ifadeler çıktı ama Dünya Kupası’na bir hakemimiz bile gitmedi.
MHK Başkanı bu adam, 2 yıldır bizi kandırıyor. Bariz şekilde kandırıyor. Biz ‘Türk futbolunun düşmanı değiliz ama Ferhat Gündoğdu’nun düşmanıyız’ dediğimizde bizi şikâyet etti. Gittiğimde 9 bin TL ödeyince düşüyor dediler. ‘Yok’ dedim, ‘Ben yanlış bir şey söylemedim.’ İfademi verdim, sonra verdiğim ifadeyi sosyal medyada paylaştım. Ardından o paylaşım nedeniyle suç duyurusunda bulundu.
Bugün de yazdım ki, ‘Dünya Kupası’na bir tane hakem göndermemişsin. İşin gücün beni takip etmek. Beni takip ettiğin kadar hakemleri takip etseydin de Dünya Kupası’na bir hakem gönderseydik.’ Bundan dolayı da suç duyurusunda bulunur, belki versin.
Hakemlerle ilgili görüşüm bu: Kandırılıyoruz. Bir simülasyon var ve onun başında Ferhat Gündoğdu oturuyor. Ben, İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan sezon sonu MHK Başkanı ile ilgili bir çalışma bekliyorum.”






