Trabzonspor haftalardır bir girdabın içerisinde 

Yönetim kanadından umutlar saçılsa da taraftar adeta kan ağlıyor.

Önce Türkiye Kupası’ndan hiçbir şey olmamış gibi elenen Trabzonspor son 5 maçını beraberlikle bitirdi.Tarihin en iyi kadrosu ile Avrupa Kupaları gitme ümitleri de iyice tehlikeye girdi.

Burak Yılmaz’sız çark işlemiyor.

Elde tutulabilecek bir oyun sistemi yok.

Okay-Kucka tandeminin tutmadığını burada daha önce de yazmıştık. Dün akşam tüm çıplaklığı ile bir kez daha gördük.

İlk yarı Sosa ve Abdülkadir ile çabalayan Trabzonspor futbol adına sahada varlık gösteremedi. Orta sahada toplanan oyuncular kanatlardan adım bile atamadı. 5 li savunmaya karşı tek ileri uç oyuncusu koyan Çalımbay, Rodallega’yı adeta savunma oyuncularının arasına hapsetti. Orta saha oyuncuları kanatlardan ilerleyemeyince neredeyse on defa  Onur’a döndü. Üst sıraları hedefleyen bir takımın yapması gerek en son durum değil mi?

 Sonuç olarak ilk yarı orta sahada oynandı. Bomboş bir ilk yarı oldu.

2. Yarı da beklenenin aksine oyuna N’Doye’u sokan Rıza Hoca maçtan iyice koptuğunu gösterdi. Gençlerbirliği’nin hocası Özat’ta bu hamleye karşılık Abdülkadir Ömür’ü markaja alınca genç oyuncu da oyundan düştü. Maçın ikinci yarısında adeta yok oldu. Savunması hariç hiçbir noktası işlemeyen Bordo Mavililer 1 puana razı oldu ona göre oynadı diyebiliriz. Zaten maçın yıldızı da Tomas Hubocan’dı…

Son söz Uğur Demirok’a sanırım aklı hala sözleşmesinde. Maçta yaptığı hatalar ve penaltı dakikası göz önüne alındığında insiyatif alması veya alınması gerekiyordu.