Kanser tedavisi gören çocuklar ve onların fedakâr anneleri için düzenlenen özel kahvaltı organizasyonu, sevgi ve dayanışmanın ön planda olduğu duygusal anlara sahne oldu. Etkinlik boyunca çocuklar için palyaçolar eşliğinde oyunlar ve eğlenceli aktiviteler gerçekleştirildi. Neşeyle dolu saatler geçiren miniklere çeşitli hediyeler de dağıtılarak yüzleri güldürüldü. Anneler ise hem bu özel günde hatırlanmanın hem de çocuklarıyla birlikte vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

Programda konuşan Umut ve Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Nimet Baki, “Bugün burada kanserle mücadele eden çocuklarımız ve onların güçlü anneleriyle birlikteyiz. Anneler, çocuklarının yaşam yolculuğundaki en büyük kahramanlarıdır. Biz de onların yanında olduğumuzu hissettirmek istedik. Umudu birlikte çoğaltmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Etkinliğe desteklerinden dolayı Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Başkanı Kadriye Bozdemir’e teşekkür eden dernek yetkilileri, aynı zamanda günün anlamını pekiştiren hediye çekleriyle annelerin yüzünü güldüren hayırsever bağışçıya da minnetlerini iletti.

Kaynak: HABER SERVİSİ